Mikä portaali?

Taitokorujen mainosportaali on luotu palvelemaan kotimaisten käsinvalmistettujen hopeakorujen ja korukauppojen keskitettyä näkyvyyttä sekä helpottamaan asiakkaiden nettishoppailua. Yhdessä toivomme nostavan entisestään kotimaisen käsityön arvostusta.

Portaali aloitti vuoden 2008 marraskuussa ja pienyrittäjät ovat ympäri Suomen. Nykypäivän sähköinen viestintä on mahdollistanut yrittämiseen uusia ulottuvuuksia jo pelkästään osaamisen kannalta, sillä suurin osa meistä on osaamisensa hankkinut nettiohjeistusten perusteella ja siten päätynyt rautaiseksi ammattilaiseksi.

 

Kiinnostaako yhteistyö?

Kaipaako nettikauppasi lisää näkyvyyttä? Kiinnostaako yhteistyö ja uuden ideointi? Käytätkö koruissasi laadukkaita materiaaleja?

Mikäli olet yrittäjä ja sinulta löytyy kotimaisten käsinvalmistettujen korujen nettikauppa sekä jalometallituotelain mukaiset leimat, olet tervetullut joukkoomme. Korukaupaksi määritellään sivusto, josta löytyy kuvat myytävistä tuotteista, tuoteselosteet sekä hinnat. Blogeja, kuvagallerioita yms. ei tulkita korukaupoiksi, sillä haluamme tehdä asiakkaalle helpoksi tutustumisen käsintehtyjen korujen kauniiseen maailmaan.

Portaalissa mukana olevat ovat kukin itsenäisiä yrittäjiä ja vastaavat itse omasta toiminnastaan. Portaalin ylläpitäjä ei vastaa mahdollisista ongelmatilanteista.

Uusi kausi alkaa vuosittain marraskuussa, ota yhteyttä milloin vain!! Lisätiedot sähköpostitse: paulakoo@gmail.com.

KORUKAUPPAPORTAALIN ETUSIVULLE